Anunturi

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea convoacă Adunarea Generală a membrilor pe 5 aprilie 2023, ora 11:00 la sediul

CCIA Tulcea din strada Victoriei, nr.22.

Convovator Adunarea Generală a Membrilor

Agenții economici pot solicita școlarizarea în învățământul dual și profesional până la 22 noiembrie 2019

 

Conform Calendarului etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în anul școlar 2020 -2021, aprobat prin Ordinul M.E.N. nr. 5108 din 4.09.2019, operatorii economici pot solicita școlarizarea în învățământul dual și în învățământul profesional cu durata de 3 ani, pentru anul școlar următor, până la 22 noiembrie 2019.

 

Pentru învățământul dual, solicitarea se adresează Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic (C.N.D.I.P.T.) putând fi transmisă și pe e-mail, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Pentru învățământul profesional cu durata de 3 ani, operatorii economici transmit solicitările către unitățile de învățământ din județ sau către Inspectoratul Școlar Județean Tulcea.

 

Pentru mai multe informații puteti consulta site-ul Inspectoratului Școlar Județean Tulcea https://isjtulcea.ro, precum și platforma Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic www.alegetidrumul.ro.

Subcategorii