Camera de comert, industrie si agricultura Tulcea

Anunturi

Agenții economici pot solicita școlarizarea în învățământul dual și profesional până la 22 noiembrie 2019

 

Conform Calendarului etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în anul școlar 2020 -2021, aprobat prin Ordinul M.E.N. nr. 5108 din 4.09.2019, operatorii economici pot solicita școlarizarea în învățământul dual și în învățământul profesional cu durata de 3 ani, pentru anul școlar următor, până la 22 noiembrie 2019.

 

Pentru învățământul dual, solicitarea se adresează Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic (C.N.D.I.P.T.) putând fi transmisă și pe e-mail, pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Pentru învățământul profesional cu durata de 3 ani, operatorii economici transmit solicitările către unitățile de învățământ din județ sau către Inspectoratul Școlar Județean Tulcea.

 

Pentru mai multe informații puteti consulta site-ul Inspectoratului Școlar Județean Tulcea https://isjtulcea.ro, precum și platforma Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic www.alegetidrumul.ro.

Pentru mai multe informatii privind cererile si ofertele din aceasta pagina va rugam sa va adresati la secretariatul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Tulcea:

Fundaţia Şcoala Română de Afaceri a Camerelor de Comerţ şi Industrie - Filiala Tulcea,  în conformitate cu Ordinul comun al Ministerului Sănătăţii şi al Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului nr. 1225/5031/2003 este avizată să realizeze programe de instruire privind însuşirea

*    NOŢIUNILOR FUNDAMENTALE DE IGIENĂ (curs cu dobândirea certificatului de absolvire, cu valabilitate de 3 ani).

 

 

PROGRAME DE FORMARE PROFESIONALA

Citește mai departe:Programe educationale organizate de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Tulcea

S.C. ALIMENTCOM S.A TULCEA, STR. BABADAG NR 121-123, ESTE SPONSOR PRINCIPAL IN RESTAURAREA, CONSERVAREA SI PUNEREA IN VALOARE A CLADIRII MONUMENT ISTORIC, NR.500, COD LMI:TL-II-m-B-05997 DIN LISTA MONUMENTELOR ISTORICE