Camera de comert, industrie si agricultura Tulcea

Inspectoratul Scolar Judetean Tulcea

Agenții economici pot solicita școlarizarea în învățământul dual și profesional până la 23 noiembrie 2018

 

Conform Calendarului etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în anul școlar 2019 -2020, aprobat prin Ordinul M.E.N. nr. 5402 din 1.11.2018, operatorii economici pot solicita școlarizarea în învățământul dual și în învățământul profesional cu durata de 3 ani, pentru anul școlar următor, până la 23 noiembrie 2018.

 

Pentru învățământul dual, solicitarea se adresează Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic (C.N.D.I.P.T.) putând fi transmisă și pe e-mail, pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Pentru învățământul profesional cu durata de 3 ani, operatorii economici transmit solicitările către unitățile de învățământ din județ sau către Inspectoratul Școlar Județean Tulcea.

 

Pentru mai multe informații consultați site-ul Inspectoratului Școlar Județean Tulcea https://isjtulcea.ro/ordinul-privind-calendarul-cifrei-de-…/ și platforma www.alegetidrumul.ro.

TOPURI ANUALE CCIATL

S.C. ALIMENTCOM S.A TULCEA, STR. BABADAG NR 121-123, ESTE SPONSOR PRINCIPAL IN RESTAURAREA, CONSERVAREA SI PUNEREA IN VALOARE A CLADIRII MONUMENT ISTORIC, NR.500, COD LMI:TL-II-m-B-05997 DIN LISTA MONUMENTELOR ISTORICE